aLLE TEKSTEN

Hier vind je links naar alle meer dan 700 teksten en creaties van mijn hand, gesorteerd per categorie. Geen zin om te navigeren door tal van blogs of echt naar een heel specifieke tekst op zoek? Het antwoord vind je allicht hier. Of je kan het me ook gewoon vragen via sociale media of mail (links onderaan!). De meest recente items staan altijd bovenaan en meerdelige verhalen of artikels linken enkel naar het eerste deel - binnenin de bijdragen vind je bijna altijd links naar de volgende delen.


Recensies (non-fictie)

Opinies (Nederlandstalig)

LITERATUUR EN CULTUUR

POLITIEK

SOCIALE RECHTVAARDIGHEID

 

Opinies (Engelstalig)

LITERATURE AND CULTURE

POLITICS

SOCIAL JUSTICE

 

Gedachten

Met de blog 'Gedachten' ben ik (tijdelijk?) gestopt in juni 2017. In augustus 2017 bracht ik 'In de vorm van een vogel' uit, die het beste bloemleest van negen jaar columns, dagboekfragmenten, egodocumenten en - vooruit dan maar - cursieven. Af en toe schrijf ik er toch nog nieuwe. Macht der gewoonte.

Alle teksten hieronder zijn van voor augustus 2017

 

 

 

 

Recensies (fictie)

Recensies (poëzie)

Kortverhalen

Met kortverhalen schrijven ben ik (tijdelijk) gestopt in oktober 2016. De beste kortverhalen vind je geredigeerd en gebundeld in 'Recombinant', dat beschikbaar is als PDF en EPUB. Tegen de zachte prijs van enkele muisklikken.

 

 

 

 

Downloads

DICHTBUNDELS

ANDER WERK

 

Externe publicaties

Stukjes die verschenen bij Knack, DeRedactie.be, De Wereld Morgen, Apache, Joop.nl of op de satireplatforms De Rechtzetting en the European Rightly vind je hier gelinkt.

 

Gedichten